DESPRE NOI
OAMENI
STIRI
EVENIMENTE
OAMENI

Persoanele implicate in dezvoltarea conceptului Ruby Tuesday se dedica indeplinirii misiunii lor care consta in transformarea restaurantelor intr-un loc de munca minunat, sa le faca sa devina prima optiune a clientilor si o investitie profitabila. Personalul ales in mod corespunzator din punct de vedere numeric, echipele de lucru profesioniste si o fluctuatie redusa a personalului, sunt esentiale pentru reusita afacerii sale.

In prezent, societatea RUBY FOOD, prin cele doua restaurante detinute, are un personal de aproximativ 100 de angajati, reusind performanta de a deschide 2 restaurante intr-o perioada extrem de scurta: un an.

Eforturile companiei au fost rasplatite prin obtinerea urmatoarelor certificari:

  • locul II in Topul Firmelor din Sectorul 3 (categoria “Restaurante si hoteluri”, firme mijlocii) realizat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti si Primaria Sectorului 3 in 2002
  • locul III in Topul Firmelor din Sectorul 3 (categoria “Restaurante si hoteluri”, firme mijlocii) realizat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti si Primaria Sectorului 3 in 2003
  • locul VIII in Topul Firmelor din Municipiul Bucuresti (categoria “Comert, Exportatori, Turism”, firme mijlocii) realizat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti in 2003
  • certificarea Sistemului de Management al Calitatii in conformitate cu ISO 9001/2001 obtinuta in 2004
  • Certificarea sistemului de Management al Sigurantei Alimentelor in conformitate cu ISO 22000:2005 obtinut in anul 2006.
© 2007 Ruby Tuesday, Inc. All rights reserved.